speurtocht

3 Tips voor een avontuurlijke autospeurtocht

Of dat het nou lekker weer is of niet, het is altijd leuk om met een groep samen te werken en de strijd met elkaar aan te gaan. Heb je wel eens van een autospeurtocht gehoord? Aan de hand van GPS technologie ga je dan een uitdagende route volgen en dan kom je in een hele mooie omgeving terecht. Het gaat erom dat je alle verborgen schatten weet et vinden en dit kun je individueel doen, maar ook met een groep. In ieder geval heb je urenlang plezier en ga je samen het avontuur aan. Gebruik onze drie tips om er echt een avontuurlijke autospeurtocht van te maken!

Tip 1: Ga met verschillende teams

Als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren of een familie uitje, dan zijn de autospeurtochten ook echt een aanrader! Je kunt voor een klein bedrag per persoon een hele dag plezier maken en veel moois ontdekken onderweg. Het is mogelijk om overal op de route te starten en zo kun je iedere op een ander punt laten starten en dan kijken wie de meeste schatten kan vinden. 

Tip 2: Begin iedere keer op een ander punt

Het kan zijn dat je een bepaalde autospeurtocht al eens hebt gedaan, een hele tijd terug. Als je hem dan nu met je gezin wil doen, dan kun je gewoon op een ander punt beginnen of vanuit de andere richting gaan en dan is het toch weer anders. Laat je gezin de schatten zoeken als jij ze al weet te liggen! Je beleeft een gezellig uitje en het is dan ook geschikt voor jong en oud, dat maakt het ook zo leuk! Er zijn meer dan 40 locaties om te speuren dus er zit vast en zeker nog wat bij wat je nog niet hebt gehad. 

Tip 3: Ga voor de winst en daag elkaar uit!

Als je met je vrienden een leuk uitje zoekt, dan kun je de autospeurtochten doen en dan elkaar uitdagen. Wie gaat er kans maken op de inhoud van de schatkist? Verdeel de vriendengroep in teams van twee tot zes personen en ga de strijd met elkaar ook. Ook leuk als bedrijfsuitje met al je collega’s om elkaar beter te leren kennen in een andere setting.